Totalrenovering är vår specialité

Du kan tryggt kontakta oss och få offert på hela din totalrenovering. Vi har stor erfarenhet och kompetens, och därför kan vi hjälpa dig med hela projektet från planering till slutfinish. Kanske vill du renovera för att få fritidshuset i ett bättre skick, eller kanske funderar du på att få ett högre värde på huset vid en försäljning. Vi ordnar det mesta för dig, så att du får precis det resultat du vill ha med din totalrenovering. Vi kan till och med hjälpa dig att få kontakt med mäklare eller en expert på homestyling. Tveka inte, utan kontakta oss, så får du en offert.

Rutinerade inom alla moment

Har du kommit över ett hus som ligger gudomligt vackert men inte är i bästa skick? Ibland kan man göra riktiga kap. Då är det ett perfekt tillfälle att skaffa sig drömhuset. Det kan bli en bra affär för dig på sikt, bara du rustar upp lite. Du kan lätt få huset i toppskick om du anlitar en bra byggfirma. Vi hjälper dig gärna med jobbet och är rutinerade inom alla olika moment när det gäller bygg. Oavsett om det gäller murningsarbeten, fönster, installationer av el eller VVS, byte av tak eller golv, gör vi allt för att kunden ska bli nöjd med oss. Du kan praktiskt taget få allt du vill ha i en totalrenovering i Stockholm. Våra byggnadsarbeten håller hög kvalitet och vi kan dessutom erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Planerar du en liten eller stor totalrenovering?

Går du och drömmer om ett nytt kök, nytt badrum, en fin altan eller behöver du ett nytt tak? Kanske vill du ha ny puts på fasaden? Dina önskemål kan du lätt lämna till oss, så förverkligar vi dina idéer. Inga uppdrag är för stora eller för små, utan vi fixar det mesta snabbt och effektivt när det gäller totalrenovering. Ibland är det funktionen som är det viktigaste för en husägare. Ett lättskött eller underhållsfritt material, till exempel, kan vara värt att satsa på.