Totalrenovering för dig som är bosatt i Stockholm

Vad menas med totalrenovering?

En totalrenovering är en typ av renovering där man verkligen går på djupet. Det handlar alltså inte om att bara byta kakel på väggarna eller liknande arbetsuppgifter, utan här river man istället väggar och rum och gör om hela fastigheten och dess planlösning från grunden. Detta inkluderar även omdragning av rör, ledningar och elektricitet.

Varför kan det då vara nödvändigt med en totalrenovering? Det kan det vara av många olika skäl. Ett av dessa kan vara att du helt enkelt inte gillar hur din fastighet ser ut och vill ge den en ny look. Ett annat kan vara att du har köpt en ny bostad som är ett riktigt renoveringsobjekt.

För oss är det dock sak samma vad skälet till att det behövs en totalrenovering är, vi finns alltid här för att hjälpa dig oavsett vilket. Vi kan utlova ett snyggt och hållbart resultat som du kommer att kunna ha nytta av under en lång tid framöver!

Skicka en offertförfrågan

Vill du skaffa dig en bättre bild över vilka priser du har att förvänta dig om du anlitar oss för hjälp med din renovering? Då kan du skicka en offertförfrågan till oss. Det kan du göra genom att använda något av kontaktformulären här på sidan.

När du gör det får du gärna vara så noggrann du kan när du beskriver det som du behöver hjälp med. Ju mer detaljerad din förfrågan är, desto lättare blir det nämligen för oss att skaffa oss en bra bild över hur mycket arbete som behövs och därför också att ge dig en rättvis offert. Det kan dock hända att vi behöver ringa upp dig för mer information och/eller komma och göra ett besök innan vi kan förse dig med en korrekt offert.

Notera även att våra offerter självklart är kostnadsfria. Naturligtvis binder du dig inte heller till att anlita oss bara för att du begär och får en offert. Det är helt och hållet upp till dig att avgöra ifall vårt pris är rimligt eller inte. Tycker du inte det och det inte skiljer sig allt för mycket från det du själv tänkt dig är du välkommen till att kontakta oss om saken så kan vi se om vi kan komma överens om ett pris som båda parter är nöjda med!

Totalrenovering för dig som är verksam i Stockholm

Vi är baserade i Stockholm

Vi är ett företag som har vår bas i Stockholm. Detta innebär att vi erbjuder våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsregionen med omnejd. Oavsett var du vill ha vår hjälp någonstans i staden behöver du alltså inte tveka innan du hör av dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify