Kvalitetsbyggen i Gästrikland AB - Om oss

Med många års samlad erfarenhet och breda, gedigna kunskaper i ryggen, vågar vi något oblygt påstå att vi är en av Sveriges bästa byggfirmor. Och förmodligen även den trevligaste. Vi värdesätter riktigt bra kundrelationer och det är viktigt för oss att du som kund känner förtroende för oss och vårt arbete, att du känner dig trygg med att vi levererar det vi ska helt enkelt. Vi strävar alltid efter att inte bara möta våra kunders förväntningar, utan också överträffa dem – både när det gäller själva arbetet och i vår kommunikation med dig som kund.

Alla sorters byggprojekt

Vi tar oss gladeligen an byggprojekt i såväl större som mindre skala. Till oss kan du alltid vända dig, oavsett om det gäller en omfattande totalrenovering i Stockholm eller bara ett litet projekt. Eftersom vi vill kunna erbjuda en bra bredd och kunna stå till tjänst för alla olika typer av byggnationer och renoveringar, har vi ett team av noga utvalda medarbetare med kompetenser inom alltifrån t.ex. målning, snickeri, byggnation, fasadrenoveringar och fönsterbyten. Dessutom har vi mycket goda samarbeten med duktiga underentreprenörer inom exempelvis elinstallation och VVS. Vi gör det enkelt för dig att kunna anlita en byggfirma med allt under ett och samma tak.

Kundens delaktighet

Vare sig du vill anlita oss i egenskap av privatperson eller för ditt företags räkning, är det naturligtvis alltid du som kund som har sista ordet. Din delaktighet är viktig för oss och vi försöker alltid hålla en god dialog med dig genom hela processen, från det första mötet tills dess att arbetet är klart. Vi tycker att en tydlig och öppen kommunikation är grunden till ett lyckat projekt. På så sätt kan vi tillsammans arbeta för att möta dina behov och leverera bästa resultat. Vill du få mer information kring våra tjänster, priser och hur vi arbetar för att hjälpa dig på bästa sätt? Då är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!