Totalrenovering för kunder i Stockholm

Anegra AB

Välkommen till oss på Anegra AB! Vi är ett byggföretag som du kan kontakta för att få hjälp med flera olika sorters byggrelaterade tjänster. En av dessa är totalrenoveringar. Genom att göra en sådan kan vi få även de allra mest slitna byggnaderna att både se ut och fungera som om de vore nya igen!

Du som har ett renoveringsobjekt eller som vill göra en totalrenovering av något annat skäl behöver därför inte tveka på att höra av dig till oss. Vi kommer då se till att du kommer få precis den service du är ute efter och som du förväntar dig. När vi väl är klara med vårt arbete hade det förvånat oss mycket om du inte blir oerhört nöjd med resultatet. Vi nöjer oss nämligen bara med det allra bästa!

Var du än bor eller verkar

Vi på Anegra AB finns inte bara tillgängliga för dig som bor eller verkar i en viss del av Stockholm och stadens omnejd. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder i alla delar av regionen. Oavsett om du bor eller har ditt företag en bit från oss behöver du inte oroa dig, vi kan hjälpa dig ändå!

Det är inte heller viktigt för oss vad för typ av kund som du är. Vi vänder oss nämligen till alla tänkbara sorters aktörer och tar oss an byggprojekt i samtliga storlekar, från små till mycket stora sådana!

Totalrenovering för klienter i Stockholm

Vår adress

Vi på Anegra AB har Solbergavägen 5H i Åkersberga som vår adress. Precis som vi tidigare varit inne på är vi naturligtvis inte bara verksamma i Åkersberga, utan vi åtar oss jobb över hela Stockholmsområdet. Det spelar ingen roll om vi får färdas en bit, vi kommer mer än gärna och hjälper dig ändå. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg i det faktum att vi inte kommer nöja oss förrän vi uppnått ett resultat vilket också du som kund är 100% nöjd med!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify