Vad för typ av bygghjälp vill du ha?

Byggtjänsterna som vi erbjuder inkluderar bland annat de i rutorna nedan.

services_icon1

Totalrenovering

Har du en fastighet som är gammal och sliten? Behöver den en rejäl renovering? Då är en totalrenovering ett utmärkt alternativ. Vi river och ersätter då mer eller mindre allt i den aktuella fastigheten och får den att både se ut och fungera som ny igen. Det gör vi dessutom till ett utmärkt pris!

services_icon1

Badrumsrenoveringar

Ett område vi specialiserar oss inom är badrumsrenoveringar Vi kan förse ditt hem med ett skräddarsytt badrum där du och dina nära och kära kan trivas. Vi ser alltid till att vara lyhörda inför dina önskemål för att kunna skapa ditt drömbadrum.

services_icon1.png

Reparationer

Vi erbjuder även köksrenoveringar. Det kan röra sig om allt från omfattande sådana till mer basala. Hur dina planer och idéer än ser ut när det kommer till köket är det helt enkelt bara att ta kontakt med oss så fixar vi det åt dig!

services_icon1

Snickeriarbeten

Behöver du nya fönster? Eller vill du ha en specialbyggd möbel? Då är också det något som vi finns här för att hjälpa dig med. Vi kan erbjuda snickeriarbeten av högsta klass, oavsett hur stort eller litet projekt det handlar om!