Vi utför arbeten av alla storlekar

Vi har även mycket goda samarbeten med pålitliga och kompetenta underentreprenörer, för de tillfällen där arbetet kräver att vi förstärker vårt egna team. Hos oss kan du känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt och att det blir färdigställt inom överenskommen tid, vare sig du behöver hjälp med ett takbyte, en köksrenovering eller kanske ett nytt och fräscht badrum. Givetvis har vi kvalitetscertifiering och är auktoriserade inom de olika områden vi arbetar med. Oss kan du vända dig till för såväl fönsterbyten och elinstallationer som våtrumsarbeten, fasadbyten och även omfattande projekt som t.ex. totalrenovering i Stockholm, dränering och arbeten i husgrunden.

img

Badrumsrenovering

Vi ser till att våtrum som badrum och toaletter blir estetiskt tillfredsställande och funktionella, enligt dina behov och din önskan.

img

Köksrenovering

Köket är en av de viktigaste rummen i ett hem och därför kan det kräva en renovering för att passa din livsstil bättre.

img

Takbyte

Takbyte är ett stort projekt som kräver erfarenhet och expertis. Vi hjälper dig gärna med detta.

img

Samarbete med underentreprenörer

Under en totalrenovering kan samarbete med underentreprenörer behövas. Vid projektplaneringen kan vi se om vi behöver kontakta hantverkare från andra yrkesgrupper. Vi har kompetenta partners för att hjälpa dig med en totalrenovering på både inom- och utomhus.